Termoelektrana Medupi – Lephalale, Južna Afrika

Superkritična termoelektrana Medupi je termoelektrana pogonjena na ugljen lokacijski smještana na sjevernom dijelu Južne Africi. Sastoji se od šest proizvodnih jedinica, instalirane snage 800 MW svaka. Ukupna proizvodnja ove termoelektrane je 4800 MW, što je čini  najvećom elektranom na ugljen na južnoj hemisferi i najvećom suho hlađenom elektranom na svijetu. Ugovori o izgradnji kotlova i turbina za termoelektranu Medupi najveći su ugovori koje je Eskom ikad potpisao u svojoj 90-godišnjoj povijesti. Planirani operativni vijek elektrane je 50 godina. Primarni izvođač radova je Hitachi Power Africa, dok je Alstom osigurao parne turbine. Energy service sudjelovao je u ovom pothvatu instalacijom cijevi, kontrolom kvalitete i aktivnostima zavarivanja za svih šest proizvodnih jedinica.

LOKACIJAJužnoafrička Republika, Provincija Limpopo, Lephalale
InvestitorESKOM Holding South Africa 
KlijentIDSIndustryservice and Plant Construction South Africa 
Opis izvršenih uslugaMontaža i zavarivanje:
- Cijevnih sistema
- Membranskih zidovi
- Grijaćih površine
- Cijevi (visokotlačne, srednjetlačne i niskotlačne)
- Komponenti
- Uključujući kontrolu kvalitete i dokumentaciju

ENERGY SERVICE

ENERGY SERVICE je rastuća inženjerska i strojarska tvrtka sa snažnim fokusom na razvoj i izvođenje elektro i strojarskih projekata u sektoru energetike, nafte i plina.
kontaktirajte nas
arrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram