O nama

O našem osoblju

Tim Energy Service čine visokobrazovani i visokokvalificirani stručnjaci
osoblje

Energy Service osoblje

Tim Energy Service čine visokobrazovani i visokokvalificirani stručnjaci raznih tehničkih struka i profila. Raspolažemo sljedećim stručnjacima:
Inženjeri za zavarivanje
Tehnolozi za zavarivanja
Specijalisti za zavarivanja
QA/QC inženjeri
Inženjeri zaštite na radu
Zavarivači
Cjevari izometričari
Bravari

Visokobrazovani i visokokvalificirani stručnjaci raznih tehničkih struka i profila

Inženjeri za zavarivanje

Međunarodni inženjeri za zavarivanje (IWE)/Europski inženjeri za zavarivanje (EWE)

certificirani sukladno normi EN ISO 14731:2019 kao najviši level u tehnologiji zavarivanja i kontrole kvalitete zavarivačkih radova

Tehnolozi za zavarivanje

Međunarodni tehnolozi za zavarivanje (IWT)/Europski tehnolozi za zavarivanja (EWT)

u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve ISO 14731:2019 za tehničko zavarivanje i specifične kompetencije građevinskih kodova/standarda proizvoda.

Specijalisti za zavarivanje

Međunarodni specijalisti za zavarivanje (IWS)/Europski specijalisti za zavarivanja (EWS)

u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve ISO 14731:2019 za tehničko zavarivanje i specifične kompetencije građevinskih kodova/standarda proizvoda.

Inženjeri strojarstva i elektrotehnike

Inženjeri strojarstva, elektrotehnike, QA/QC inženjeri

sa višegodišnjim iskustvom na zahtjevnim domaćim i međunarodnim projektima.

inženjeri zaštite na radu

Inženjeri zaštite na radu (HSE)

koji razvijaju sigurnosne politike kako bi umanjili rizike, iznijeli sigurnosne postupke i osigurali usklađenost propisa sa zakonima i propisima o zaštiti na radu. Tu za sve nas kako bi spriječiti nesreće, proveli sigurnosne planove i odgovorili na hitne slučajeve. Svoje znanje o zakonima i propisima o zaštiti okoliša usmjeriti će i na očuvanje okoliša na svim projektima i za sve klijente.

zavarivači

Zavarivači

obučeni za postupke zavarivanje MIG/MAG (135/136/138), REL (111), TIG (141) i/ili kombinaciju TIG/REL (141/111). Svi naši zavarivači posjeduju atestnu dokumentaciju kojom dokazuju znanja i vještine, a sukladno potrebama u mogućnosti smo certificirati zavarivače i prema zahtjevima klijenta.

Cjevari izometričari

Cjevari izometričari

kvalificirani stručnjaci koji posjeduju znanja i vještine čitanja izometrijskih nacrta i izrade zahtjevnih cijevnih sustava sukladno tehničkoj dokumentaciji

Bravari

Bravari

kvalificirani stručnjaci koji upotrebom potrebnih alata i materijala uz izravnu komunikaciju sa cjevarima i zavarivačima vrše pripremu i ugradnju materijala unutar prostora
osoblje

Tim visokokvalitetnih stručnjaka

Naš tim visokokvalificiranih stručnjaka iz područja zavarivanja, elektrotehnike, kontrole kvalitete i zaštite na radu odgovoran je za
opširnije
Kvalitetu i izvedbu
za kvalitetu i izvedbu svake pružene usluge, upoznati će se sa svim potrebnim aspektima i specifičnostima Vašeg projekta i donijeti precizno inženjersko rješenje primjene svih postupaka za uspješno izvođenje projekta.
Dokumentaciju
za QA/QC dokumente cjelokupnog projekta, uključujući certifikate, kalibraciju, rezultate ispitivanja, zahtjeve za inspekciju, izvješća o nesukladnosti i upute/zapažanja na gradilištu, isporučeni trajni materijali i ostale važne QA/QC dokumente.
Implementaciju
Za učinkovitu provedbu svih rasporeda ispitivanja i pregleda i osigurati poštivanje svih postupaka i koordinirati s raznim timovima za provođenje revizija kvalitete procesa.
Upravljanje
Za upravljanje svim radnim metodama i svim standardima osiguranja kvalitete uz preporuke korektivnih mjere za sve procese.
Kvalitetu
Za kvalitetno izvođenje zavarivačkih i montažerskih radova na svim vrstama materijala prema standardu ISO/TR 15608 grupa 1 do 11

ENERGY SERVICE

ENERGY SERVICE je rastuća inženjerska i strojarska tvrtka sa snažnim fokusom na razvoj i izvođenje elektro i strojarskih projekata u sektoru energetike, nafte i plina.
kontaktirajte nas
apartmentmagic-wandenvelopelicenseusersdiamondthumbs-uparrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram