O nama

Tko smo mi

ENERGY SERVICE je rastuća inženjerska i strojarska tvrtka
tko smo mi

Energy Service O nama

ENERGY SERVICE je rastuća inženjerska i strojarska tvrtka sa snažnim fokusom na razvoj i izvođenje elektro i strojarskih projekata u sektoru energetike, nafte i plina. Tvrtka je utemeljena na snažnim vrijednostima kako bi unaprijedila proizvodnju i pružala visokokvalitetne usluge u industriji izgradnje i održavanja postrojenja.

Mi smo:
kompetencija
fleksibilnost
tim
Energija (energy)
Usluga (Service)
kompetencija
Znanje koje smo do danas neumorno prikupljali na projektima širom svijeta usmjereno je prema potrebama naših klijenata. Sudjelovanje u nekim od najvećih svjetskih projekata i izazovi s kojima smo se suočili daju nam za pravo da sebe smatramo rješenjem vašeg problema.
fleksibilnost
Rad na najvećim svjetskim termoelektranama, rafinerijama i pogonima za preradu plina, u gotovo svim vremenskim uvjetima, od afričke vrućine do sibirske hladnoće, čini nas prilagodljivima bilo kojoj situaciji.
tim
Velike stvari u poslu nikada ne radi jedna osoba, radi ih tim ljudi. Članovi našeg tima mogu odvojiti svoje osobne ciljeve za korist cijelom timu i za uspješno izvršenje Vašeg projekta.
Energija (Energy)
Nemoguće? Kratki vremenski rokovi, surovi vremenski uvjeti, vrlo kratak cjelokupni remont, skučeni prostor za rad, zalihe materijala i opreme su pri samom kraju, stara i dotrajala oprema za rekonstrukciju ... Tamo gdje se drugi zaustave, tu počinjemo. To je energija koju imamo.
usluga (service)
Nije važno jesu li vam potrebne naše usluge za izgradnju, održavanje, upravljanje projektima, dokumentaciju, predmontažu ili inženjering, naša predanost postizanju najboljih rezultata je rješenje vašeg problema.

ENERGY SERVICE

ENERGY SERVICE je rastuća inženjerska i strojarska tvrtka sa snažnim fokusom na razvoj i izvođenje elektro i strojarskih projekata u sektoru energetike, nafte i plina.
kontaktirajte nas
cogenvelopeusersrocketthumbs-uparrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram