O nama

Usluge

U mogućnosti smo osigurati planiranje malih prenamjena i nove gradnje

Surađujemo s partnerima u pronalaženju tehničkih rješenja i kvalificirane radne snage

Inženjering

Neovisno i zajedno s iskusnim inženjerskim tvrtkama kao našim partnerima, u mogućnosti smo osigurati planiranje malih prenamjena i nove gradnje.

Surađujemo s partnerima u pronalaženju tehničkih rješenja i kvalificirane radne snage za projektiranje, planiranje, instaliranje i održavanje postrojenja i opreme. Možemo obavljati održavanje i popravke ili biti odgovorni za menadžerske dužnosti.

Radimo na inženjeringu postrojenja, svim vrstama izgradnje i/ili održavanja cjevovoda na nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Naš opseg usluga obuhvaća montažu i zavarivanje cijevi u područjima sustava visokog, srednjeg i niskog tlaka, kao i čeličnih konstrukcija.

Upravljanje projektima

Odlučili ste izvoditi manje zahtjevne ili složene projekte, a niste sigurni koje korake poduzeti, koliko dugo traju, koji radnu snagu i koje resurse trebate da svoju ideju pretvorite u djelo?

Imamo znanje, vještine, alate i tehnike za sve aktivnosti kako bismo udovoljili projektnim zahtjevima, i što je najvažnije - možemo vam dati odgovore na najvažnija pitanja:

Koji se posao mora obaviti
Koje se isporuke moraju generirati i pregledati
Tko mora biti uključen
Kako kontrolirati i odobriti svaku fazu
Pružit ćemo sustavni, pravodobni i kontrolirani pristup koji koristi svim dionicima projekta

Usluge zavarivanja

Obučili smo zavarivače za široku paletu materijala u industriji kako bismo mogli izvoditi popravke zavara prema određenom kodu.

Sve aktivnosti vezane za zavarivanje na visokotlačnim sustavima obavljaju se prema specifičnom WPS izvedenom iz WPQR za navedeni materijal.

Također vršimo popravke za zavarivanje i zavarivanje na drugim područjima postrojenja, što uključuje i zavarivanje spojnih cjevovoda kotlova, visokotlačnih, srednjetlačnih i niskotlačnih cjevovoda, zavarivanje membranskih zidova i dijelova bez tlaka kao što su nosači cijevi i komore, zavarivanje zaštite na tlačnim cjevovodima i općenita proizvodnja za bilo koji zahtjev koji klijent može imati.

Naše usluge zavarivanja podržavaju kvalificirani inženjeri zavarivanja i tehnolozi za zavarivanje kako bi osigurali najviši mogući standard za naše zavarivače i njihove kvalifikacije.

Naši visokokvalificirani i kompetentni zaposlenici (uključujući zavarivače koji rade ogledalom) omogućuju nam da udovoljimo visokim zahtjevima i izvršimo neplanirane zadatke brzo i na potpuno zadovoljstvo naših klijenata u kratkom roku i sa stopom popravka zavarivanja <1%.

Cjevarske usluge

Naši visokokvalificirani cjevari izometričari zajedno s kvalificiranim bravarima pružaju specifične postupke ugradnje i postupke dizajna i popravka kako bi se osiguralo da se radovi izvode na najvišem mogućem standardu, u skladu s projektnim kodeksom.

Naši operativci su obučeni i certificirani prema visokim standardima za upotrebu bilo kojeg alata ili opreme prema važećim međunarodnim propisima i zakonodavstvu.

Izvrsno poznavanje izometrijskih nacrta i snalaženje u prostoru čine naš tim neovisnim i u najzahtjevnijim zadacima. Na temelju našeg iskustva u mogućnosti smo ponuditi klijentu dodatna rješenja i modifikaciju izvorne dokumentacije u slučaju potrebe.

Nadzemni vodovi i vodiči

Imamo dugogodišnje iskustvo u pripremi i vođenju projekata implementacije novih tehnologija visokotemperaturnih vodiča za nadzemne dalekovode. Povećanje prijenosne moći, smanjenje gubitaka u prijenosu i poboljšanje aspekta sigurnosnih visina i udaljenosti u odnosu na klasične nadzemne vodiče ključ je modernog doba nadzemnih vodova.

Energy Service u suradnji sa partnerskom tvrtkom Bedrock d.o.o. u mogućnosti je svojim klijentima ponuditi moderna visokotehnološka rješenja upotrebom najnovije generacije temperaturnih vodiča tipa ACFR (Aluminum conductor fiber reinforced)

ACFR vodiči su najpouzdaniji vodič na tržištu, osmišljeni od strane japanske tvrtke TOKYO ROPE INTERNACIONAL Inc.

Upotreba ACFR vodiča najefikasniji je način rješavanje problema u svakom prijenosnom i distributivnom sustavu električne energije. Više o prednostima ACFR vodiča pogledajte na www.bedrock.hr

Pored navedenog Energy service pruža uslugu termovizijske inspekcije i termovizijskog ispitivanja nadzemnih vodova svih naponskih razina kao i ključnih komponenti transformatorskih stanica. Naši stručnjaci iz područja termovizije certificirani su kao ovlašteni termografisti s međunarodnim certifikatom, obučeni u međunoradnom trening centru za IC termoviziju u Stockholmu u Švedskoj.

ENERGY SERVICE

ENERGY SERVICE je rastuća inženjerska i strojarska tvrtka sa snažnim fokusom na razvoj i izvođenje elektro i strojarskih projekata u sektoru energetike, nafte i plina.
kontaktirajte nas
envelopearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram